Access Bars

Access Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan ansträngning tar bort begränsningar på alla livsområden. Efter sessionen känns det i sämsta fall som om du precis har fått en underbar massage – och i bästa fall kan hela ditt liv lätt och enkelt förändras till det bättre.

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och uppfattningar vi har eller har haft om något. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp…

När dina Bars berörs, hjälper det dig att släppa mönster som hindrar dig från att välja vad som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet. Och vad mer blir möjligt då?

Access Bars är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras.

Access Bars används även mot stress och kronisk värk.

Maria Wissinger på PUFFA! är utbildad Access Bars Practitioner

En behandling tar 60-75 min och kostar 850 kr (10 behandlingar 7.500 kr)
Prova första gången för 550 kr!
Hör av dig med mail till maria@puffautveckling.se eller SMS till 070-381 13 55 om du vill boka en Access Bars-behandling.